Stolárstvo Sučanský sa venuje výrobe a montáži interiérových dverízárubní, vchodových dverí, drevených okien, schodísk a mnohých ďalších stolárskych výrobkov.
032/7787301 stolarstvo.sucansky@gmail.com

Blog

HomeNezaradenéKrtkovanie Bratislava

Krtkovanie Bratislava

Jednou z najčastejších problémov, ktoré ľudia zažili počas zimy, je v podobe zmrznutého potrubia. Zmrznutá vodovodná rúra môže prasknúť a spôsobiť rozsiahle a nákladné poškodenie vody vo vašom dome. Najväčším ukazovateľom je, ak zapnete batériu a nič nevyjde. Ak je to tak, je čas sa dostať do krtkovanie. Nájdenie zmrznutého potrubia nie je tak jednoduché, ako by si myslel, že je, hlavne ak máte veľký dom. Pozrite sa na tie najzrejmejšie oblasti, ako sú pod mólo a domy v papierových dlážkových podkroví alebo podkroviach a neizolované steny – kde sú potrubia vystavené studenému vzduchu. Keď nájdete mrazené potrubie, postupujte. Otvorte batériu, ktorá je pripojená k zamrznutému potrubí, a identifikujte oblasť čistenie kanalizácií, kde je zablokovaná. Niekedy bude mať mráz na vonkajšej strane, ale častejšie ako ona vyzerá ako akékoľvek iné krtkovanie Bratislava. Ak vaše vodovodné potrubie praskne, ihneď vypnite vodný ventil, aby nedošlo k poškodeniu vody.

Kanalizačné potrubie nie je súčasťou obytného inštalatérskeho systému, o ktorom ľudia radi premýšľajú. Je však dôležité pre udržanie zdravého a hygienického domáceho života. Ak by kanalizácia, ktorá vedie z odpadových potrubí vášho domu do mestského kanalizačného systému (alebo do septiku, ak nemáte prístup k obecnej kanalizácii), upchá, to bude mať vážne dôsledky. Čistenie kanalizácií je práca, ktorú dokážu zvládnuť len odborníci krtkovanie Bratislava.

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of