Stolárstvo Sučanský sa venuje výrobe a montáži interiérových dverízárubní, vchodových dverí, drevených okien, schodísk a mnohých ďalších stolárskych výrobkov.
032/7787301 stolarstvo.sucansky@gmail.com

Blog

HomeNezaradenéInteriérové dvere článok

Interiérové dvere článok

Zaujímavosťou sú tiež takzvané klímu dvere, ktoré si poradia s rozdielnymi teplotami a vlhkosťou medzi miestnosťami, vode odolné dvere (odolajú na 100% vode i pare), termoizolačné dvere odolávajúci značným výkyvom teplôt a dvere a zárubne. Materiál povrchu dverí určuje ich vzhľad i odolnosť. Odolnosť pritom rozlišujeme na základné (pre málo používané dvere), zvýšenú (pre domácnosti, kancelárie a pod. Vyberať môžeme z drevenej dyhy, čo je 100% prírodný materiál, ktorý dýcha (môže byť vybavená UV lakom), laminátu, skla, farebného laku vysokého lesku či naopak matu, fólie (veľmi tenká vrstva plastu s hladkým potlačou dreva) a kartónu.
Výber interiérových dverí sa riadi dvoma základnými pravidlami: 1. musíte vedieť vopred, v ktorom štýle chcete mať interiér vybavený a 2. je vždy potrebné kupovať len to, čo sa vám páči, bez ohľadu na cenu. Teda ak na to samozrejme máte, nemá zmysel sa kvôli obstaranie dverí zbytočne zadlžovať. Klasický štýl dverí je najčastejšie typický rustikálnymi oblúčiky, často aj množstvom menších detailov a prírodným odtieňom, prípadne tradičnou bielou farbou. Oproti tomu pre moderné Interiérové dvere

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of